Over Oecomix

Oecomix 2T en Oecokraft 4T zijn door het Duitse Oest zelf ontwikkelde en geproduceerde brandstoffen voor 2-takt en 4-takt motoren. Ultramoderne laboratoriumtechnologie, jarenlange ervaring van gespecialiseerde experts en de inzet van hoogwaardige grondstoffen uit Duitsland vormen de basis van een geperfectioneerd uniek recept.

Voordelen voor de motor

Maximaal prestatievermogen en geoptimaliseerde acceleratie
Verbeterd koud startgedrag
Lager verbruik
Optimale smering en zuiverheid van de motor
Minder motorslijtage, dus langere levensduur
Zonder problemen overstappen van andere brandstof

Waarom Oecomix?

Oecomix 2T

Oecomix 2T® verhoogt de kracht van de motor en breidt uw levensduur. Oecomix zorgt heeft een uiterst schone verbranding en garandeert motorzuiverheid. Daarnaast worden de gevaren voor gezondheid en de impact op mens en natuur geminimaliseerd met Oecomix 2T®.

 

Toepassingen

Oecomix 2T® kan gebruikt worden in alle machines met een tweetakt motor, zoals:

  • Kettingzagen
  • Heggenscharen
  • Bosmaaiers
  • Tweetakt maaiers

Oecokraft 4T

Ook Oecokraft 4T® verhoogt de prestaties van uw viertakt motoren en heeft een uiterst schone verbranding. Overstappen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ook met Oecokraft 4T® beperkt u gevaren voor gezondheid en de impact op mens en natuur geminimaliseerd.

 

Toepassingen

Oecokraft 4T® is de perfecte brandstof voor alle viertakt motoren, zoals:

  • Karts
  • Grasmaaiers
  • Brommers
  • Aggregaten en stroomvoorzieners

Maak de juiste keuze voor uw brandstof! Kies de nieuwe natuurvriendelijke alkylaatbrandstof van Oest!

Zuiver en veilig

Er zijn maar weinig soorten benzine die de kenmerken ‘schadelijk voor het milieu’ achterwege kunnen laten. Oecomix 2T en Oecokraft 4T kunnen dat wel!

Traditionele benzine bevat een groot aantal meestal schadelijke stoffen. Oecomix 2T en Oecokraft 4T daarentegen bestaan uit slechts weinig componenten en dat betekent: meer zuiverheid en minder schadelijke stoffen. De speciale brandstoffen van Oest bevatten geen benzeen en zijn arm aan aromaten en zwavel.

Oecomix 2T en Oecokraft 4T onderscheiden zich dus niet alleen door hogere prestaties, maar bieden ook doorslaggevende voordelen als het gaat om de gezondheid van de gebruiker en de bescherming van het milieu.

Oecomix 2T en Oecokraft 4T voldoen aan de Zweedse norm SS155461D voor speciale brandstoffen en de Zwitserse norm SN 181 163. Bovendien zijn de brandstoffen gekeurd met goed resultaat door het KWF, het Duitse instituut voor de bosbouw.